Το “φρέσκο” website των JOIN juice bars!

Η συνεργασία μας με τα JOIN juice bars ξεκίνησε από το brand και marketing strategy και στη συνέχεια μας ανατέθηκε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε το website των JOIN. 

Ένα website που θα περιλαμβάνει την ιδέα πίσω από την δημιουργία των JOIN, το μενού, την ομάδα των juicers και φυσικά ένα άκρως υγιεινό blog με συμβουλές και διατροφικές προτάσεις.

Η πρώτη μας σκέψη επικέντρωθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μέσα από μια ιστοσελίδα την φρεσκάδα, νεανικότητα και ενέργεια που εκπέμπει το brand.

Η πρόκληση ήταν μεγάλη! Το design, το φωτογραφικό υλικό, το copywriting και φυσικά η εμπειρία των επισκεπτών (UX) ήταν οι βασικοί πυλώνες που μας οδήγησαν στην σχεδίαση και υλοποίηση του project.   

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση του website. Δίχως ομαδική δουλειά και συνεργασία δεν θα καταφέρναμε να παρουσιάσουμε αυτό το αποτέλεσμα! 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους των JOIN juice bars που δεν βάζουν ποτέ όρια στις προτάσεις μας, δείχνουν απεριόριστη εμπιστοσύνη και δεν φοβούνται να κάνουν το διαφορετικό, το καινούριο, το καινοτόμο.

Thank you guys!

Posted on Δεκέμβριος 15, 2016 in Website

Share the Story

About the Author

Response (1)

  1. Geri
    Απρίλιος 2, 2017 at 4:20 πμ ·

    I am so excited to hear about your baby to come in June! Also, welcome to South Carolina! I live in Chteorsaln and have been here for 3 years now. We will be building our family home here very soon. AK.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Back to Top