Το “φρέσκο” website των JOIN juice bars!

Η συνεργασία μας με τα JOIN juice bars ξεκίνησε από το brand και marketing strategy και στη συνέχεια μας ανατέθηκε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε το website των JOIN. 

Ένα website που θα περιλαμβάνει την ιδέα πίσω από την δημιουργία των JOIN, το μενού, την ομάδα των juicers και φυσικά ένα άκρως υγιεινό blog με συμβουλές και διατροφικές προτάσεις.

Η πρώτη μας σκέψη επικέντρωθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μέσα από μια ιστοσελίδα την φρεσκάδα, νεανικότητα και ενέργεια που εκπέμπει το brand.

Η πρόκληση ήταν μεγάλη! Το design, το φωτογραφικό υλικό, το copywriting και φυσικά η εμπειρία των επισκεπτών (UX) ήταν οι βασικοί πυλώνες που μας οδήγησαν στην σχεδίαση και υλοποίηση του project.   

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση του website. Δίχως ομαδική δουλειά και συνεργασία δεν θα καταφέρναμε να παρουσιάσουμε αυτό το αποτέλεσμα! 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους των JOIN juice bars που δεν βάζουν ποτέ όρια στις προτάσεις μας, δείχνουν απεριόριστη εμπιστοσύνη και δεν φοβούνται να κάνουν το διαφορετικό, το καινούριο, το καινοτόμο.

Thank you guys!

Posted on Δεκέμβριος 15, 2016 in Website

Share the Story

About the Author

Η ομάδα της RISTART αρθρογραφεί και σας παρουσιάζει ενδιαφέροντα άρθρα για το marketing, το branding και τα social media.

Responses (3)

 1. Geri
  Απρίλιος 2, 2017 at 4:20 πμ ·

  I am so excited to hear about your baby to come in June! Also, welcome to South Carolina! I live in Chteorsaln and have been here for 3 years now. We will be building our family home here very soon. AK.

 2. Palm Harbor, Florida auto ins comparison quotes
  Μάιος 10, 2017 at 5:15 μμ ·

  Rest In Peace Biscuit…..I will never forget those angelic eyes of yours…so beautiful…(crying while i write this ) =_=Thank you Victor for making Biscuit’s life better and happy with love,God Bless you and I’m sure Biscuit is happy up there =) and of course watching you =)

 3. http://www.hpsolution.org/
  Μάιος 20, 2017 at 7:37 μμ ·

  Kommer an på hvilke bær du kjøper. Jordbær (nå belgiske) koster vel rundt 25kr for 500g. Frosne bringebær syns jeg fungerer veldig bra, frosne blåbær er mindre gode.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Back to Top