Στην Ristart η ανάθεση του rebranding & web design της εταιρίας Παπαποστόλου

Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία διάθεσης και τεχνικής υποστήριξης ιατρικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας Παπαποστόλου με στόχο τον εκσυγχρονισμό του προφίλ της ανέθεσε στην Ristart τον δημιουργικό επανασχεδιασμό της εταιρικής της ταυτότητας αλλά και την παρουσίαση της στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα η Ristart ανέλαβε την μελέτη, σχεδιασμό και υλοποίηση της νέας εταιρικής ταυτότητας καθώς και τον σχεδιασμό τόσο του corporate site όσο και του e-shop της εταιρίας.

Η επιλογή του marketing agency έγινε έπειτα από ενδελεχής έρευνα σε μια προσπάθεια εύρεσης εξειδικευμένου συνεργάτη.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εταιρία Παπαποστόλου με μεγάλη φήμη, ιστορία και κληρονομία μας εμπιστεύεται την εξέλιξή και μετάβασή της στην σύγχρονη εποχή” δήλωσε σχετικά ο Director της Ristart Ιωάννης Οφάκογλου.

Η εταιρία Παπαποστόλου, η οποία έχει κλείσει τα 100 χρόνια στην υπηρεσία της υγείας, απευθύνεται και συνεργάζεται με όλες τις κρατικές και ιδιωτικές νοσηλευτικές μονάδες της χώρας, τις πανεπιστημιακές κλινικές και εργαστήρια, τα διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικά ιατρεία.

Posted on Φεβρουάριος 13, 2017 in Branding, Website

Share the Story

About the Author

Η ομάδα της RISTART αρθρογραφεί και σας παρουσιάζει ενδιαφέροντα άρθρα για το marketing, το branding και τα social media.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Back to Top