fbpx
Το ζητούμενο

Η «AREA DOMUS» είναι µια επιχείρηση με πάνω από 30 χρόνια ιστορίας που ειδικεύεται στο εμπόριο επίπλων υψηλών προδιαγραφών με λιτές και σύγχρονες γραμμές. Με καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή και έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της εταιρείας Kartell, συνεχώς εισάγει νέες σειρές και διεθνώς ονόματα στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του interior design.

Η Area Domus μας ανέθεσε τον σχεδιασμό του εντύπου που περιλαμβάνει την εταιρική παρουσίαση καθώς και τις κατηγορίες των προϊόντων. Γνωρίζοντας ότι ο κατάλογος αποτελεί ένα από τα βασικά μέσα παρουσίασης της εταιρίας, θέσαμε ως στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της άρτιας αισθητικής που εκπροσωπεί όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας γνωστούς οίκους απ’ όλο τον κόσμο.

Η προσέγγιση μας

Προσεγγίσαμε το έργο του σχεδιασμού του εντύπου με μια σαφή φιλοσοφία: να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία για τον αναγνώστη. Κάθε λεπτομέρεια στον σχεδιασμό του καταλόγου έχει σκοπό να καταστήσει εύκολο τον εντοπισμό των προϊόντων, την κατανόηση των χαρακτηριστικών τους και την αναδειξη της υψηλής ποιότητας και αισθητικής που εκπροσωπούν.

Εστιάσαμε στη διαχείριση του χώρου, δίνοντας έμφαση στην καθαρή δομή και τη λιτή σχεδίαση. Η ιεραρχία των προϊόντων έχει τονίσει με σαφήνεια, επιτρέποντας στον αναγνώστη να περιηγείται εύκολα μέσα στις διαφορετικές κατηγορίες και να εντοπίζει άμεσα αυτό που τον ενδιαφέρει.

 

Η παρουσίαση των προϊόντων έγινε με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε προϊόν παρουσιάζεται με διακριτικότητα και αυθεντικότητα μέσω φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης και περιγραφικών στοιχείων που αναδεικνύουν τις διαστάσεις και την ποιότητά τους. Για να δώσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα, συμπεριλάβαμε επίσης φωτογραφίες των προϊόντων τοποθετημένα σε φυσικούς χώρους, προσφέροντας έτσι μια αίσθηση του πώς θα ενσωματωθούν αυτά τα κομμάτια στον χώρο του αναγνώστη.

 

Η επιλογή της χρωµατικής παλέτας και της τυπογραφίας, είναι βασισµένα στο brand personality και την αισθητική που προβάλλει το brand.